Ne critic

S-a vorbit atat de mult despre legalizarea casatoriile gay, despre a fii gay in Romania, etc…incat mi s-a acrit si mie asa ca asta nu e o postare in care o sa ma bat cu pumnii in piept ca suntem o super comunitate si ca s-a scris o pagina de istorie pentru ca americani au legalizat treaba asta.
In primul rand, ma bucur ca s-au legalizat si ca poate americanii o sa fie luati drept exemplu si o sa se mai legalize si in alte parti. Nu consider ca ni s-a facut o favoare ca si comunitate, ci e un drept pe care trebuia sa-l avem de mult si ar trebui sa-l avem cu totii. Platim taxe ca toata lumea, mergem la serviciu, platim chirii si utilitati, ne facem cumparaturile din market ca totii oameni deci mi se pare o chestie fireasca sa avem si aceleasi drepturi: casatorii, adoptii,etc….
Asta a fost partea in care ne sustin, acum vine partea in care nu o sa o mai fac.
Cei mai multi oameni nu ne pot accepta pentru ca nu ne cunosc iar cand vad numai exemple ‘proaste’ atat la tv cat si pe strada cred si eu ca au parerea ca avem o problema psihica si eu as crede acelasi lucru. Ca sa nu mai vorbesc de toate tipele care se dau bi sau gay si apoi tot cu barbatii ajung ca vai sau vindecat sau mai stiu eu ce prostii.
E vina noastra ca suntem perceputi asa. E vina noastra ca nu incercam sa comunicam mai mult cu cei care nu ne inteleg si sa le dam exemple pozitive, fie ca e vorba de persoane, fie ca e vorba de actiuni, fapte,etc.
E vina noastra pentru perceptia celor din jur si da, sigur nu am reusii sa schimbam parerea intregii populatii dar sigur am reusii sa mai aducem de partea noastra persoane si putin cat de putin, cei care ne-ar accepta ar devenii o majoritate si nu o minoritate ca acum.
E vina noastra ca suntem dezbinatii si ne mancam intre noi de parca am fi dusmani si din pacate cei din jur ne percep ca atare si nu o sa obtinem acceptarea lor cand nici noi intre noi nu ne acceptam…
Nu fluturand un steag curcubeu si facand parade o sa ii castigam de partea noastra ci aratandu-le ca ne pasa de ce e in jurul nostru, ca avem bun simt si ca noi respectam chiar daca nu suntem respectati.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: